Verrijdbare Bordessen

Verrijdbare bordessen van Alproned

Bij Alproned begrijpen we dat werken op verschillende hoogtes niet één maatoplossing vereist. Daarom bieden we op maat gemaakte verrijdbare bordessen die veiligheid en stabiliteit garanderen, ongeacht de sector waarin u actief bent. Of het nu in de offshore, industriële, logistieke sector of magazijnen is, onze bordessen bieden de perfecte oplossing. We nemen al uw wensen mee in het productieproces en zorgen voor een snelle levering op locatie.

Download de flyer!

Laag gewicht

Onze verrijdbare bordessen zijn vervaardigd met behulp van aluminium, waardoor ze opmerkelijk licht in gewicht zijn. Dit maakt ze uiterst draagbaar en gemakkelijk te verplaatsen, zelfs op verschillende hoogtes.

Aanpasbaarheid op maat

We begrijpen dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we verschillende opties die kunnen worden toegevoegd op basis van uw specifieke wensen. Onze bordessen worden op maat gemaakt om aan al uw eisen te voldoen.

Snelle levering in Nederland

We begrijpen het belang van efficiëntie en tijdige levering. Daarom bieden we snelle levering door heel Nederland, zodat uw projecten niet worden vertraagd.

Conform de NEN 2484 Norm

Onze verrijdbare bordessen voldoen aan de strikte eisen van de NEN 2484 norm. Dit betekent dat u kunt rekenen op de hoogste normen voor veiligheid en kwaliteit.

Maatwerk expertise

Als de standaardproductie van verrijdbare bordessen niet aan uw eisen voldoet, staan we bekend om onze expertise in op maat gemaakt maatwerk van de hoogste kwaliteit. Samen met u bekijken we de situatie, bespreken we uw wensen en stellen we een plan op om veilig maatwerk te leveren tegen een concurrerende prijs.

Jouw veiligheid, onze verantwoordelijkheid

Alproned staat garant voor veiligheid, kwaliteit en maatwerk. Kies voor onze aluminium verrijdbare bordessen en investeer in de zekerheid van een werkomgeving die aan uw specifieke behoeften voldoet, waar dan ook. Veiligheid begint hier.