De norm: NEN-EN-ISO

De norm: NEN-EN-ISO 14122-4

Het gebruik van klimmateriaal zoals kooiladders en gevelladders brengt inherente risico’s met zich mee. Daarom is de NEN-EN-ISO 14122-4 norm in het leven geroepen, en volgens wetgeving zijn we verplicht ons eraan te houden. Maar wat houdt deze norm nu eigenlijk in?

De NEN-EN-ISO 14122-4 norm legt nauwkeurig vast aan welke eisen een kooiladder moet voldoen. Ze beschrijft onder welke omstandigheden de fabrikant rekening moet houden en wat de vereisten zijn voor de montage en gerelateerde veiligheidsaspecten. Boven een bepaalde hoogte of afstand wordt het cruciaal om te beoordelen of een gevelladder of een gevelladder met kooi (kooiladder) vereist is, en wat de standaardafstand tussen de sporten moet zijn, in de volksmond bekend als traptreden.

Deskundigheid

Als specialist op het gebied van gevelladders en kooiladders, zijn we diep vertrouwd met de eisen en vereisten van de NEN-EN-ISO 14122-4 norm. Onze expertise zorgt ervoor dat al onze producten en oplossingen aan de hoogste normen voldoen.

Maatwerk oplossingen

We begrijpen dat geen twee situaties identiek zijn. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die specifiek zijn afgestemd op uw unieke behoeften en de eisen van de NEN-EN-ISO 14122-4 norm.

Aboma Certificering

Onze Aboma certificering is een bewijs van ons toewijding aan kwaliteit en veiligheid. Een onafhankelijk auditteam heeft onze naleving van kwaliteitseisen op het gebied van productie, planvorming, gezond en veilig werken en milieubeheer beoordeeld.

Veiligheid voorop

Bij Alproned staat veiligheid bovenaan onze prioriteitenlijst. Onze kooiladders en gevelladders voldoen niet alleen aan de NEN-EN-ISO 14122-4 norm, maar overtreffen deze normen om een veilige werkomgeving te garanderen.

Efficiëntie

Alproned streeft naar efficiëntie in alle stadia van onze processen, van ontwerp en productie tot montage en levering. Door zorgvuldig geplande en gestroomlijnde processen kunnen we producten van hoge kwaliteit leveren en tegelijkertijd projectvertragingen minimaliseren. Met Alproned kunt u rekenen op zowel veiligheid als efficiëntie. Veiligheid begint hier, zonder kostbare tijd te verspillen.

Transparantie en ondersteuning

We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies. Of u nu twijfels heeft over de norm, certificering, of de conformiteit van uw bestaande klimmaterialen, bij Alproned kunt u rekenen op transparantie en ondersteuning bij al uw veiligheidsgerelateerde vragen. Veiligheid begint hier.