Lichtkoepelrooster

Lichtkoepelrooster van Alproned

Lichtkoepels en dakopeningen, hoe handig ze ook mogen lijken, kunnen op daken zorgen voor schijnveiligheid en valgevaar. Volgens de Nederlandse wetgeving worden ze beschouwd als niets minder dan gaten in de grond voor iedereen die het dak betreedt.

Bij Alproned nemen we valgevaar serieus en hebben we maatwerk aluminium lichtkoepel- en doorvalroosters ontwikkeld die over lichtkoepels en dakopeningen kunnen worden geplaatst. Hiermee creƫren we een veilige werkomgeving tijdens activiteiten op of aan het dak, zowel voor professionals als voor degenen die af en toe het dak moeten betreden.

Download de flyer!

Diverse maatvoeringen

Onze roosters zijn verkrijgbaar in verschillende maten en specificaties, zodat ze perfect passen bij uw specifieke behoeften.

Conform de NEN EN 14122-3 Norm

Al onze roosters voldoen aan de strenge eisen van de NEN EN 14122-3 norm, wat betekent dat u kunt vertrouwen op de hoogste normen voor veiligheid en kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Bij Alproned begrijpen we dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die specifiek zijn afgestemd op uw situatie en behoeften.

Behoud van dakbedekking

Onze lichtkoepel- en doorvalroosters vereisen geen doorboringen in uw dakbedekking, waardoor de integriteit van uw dak behouden blijft.

Snelle levering in Nederland

We begrijpen de druk van tijdige projecten en bieden snelle levering door heel Nederland, zodat u geen kostbare tijd verliest.

Jouw veiligheid, onze verantwoordelijkheid

Heeft u vragen over de NEN-EN-ISO 14122-3 norm, uw huidige situatie op uw dak, of wilt u weten of uw bestaande lichtkoepelrooster of doorvalrooster voldoet aan de geldende eisen? Bij Alproned staan we klaar om u deskundig advies te geven en maatwerkoplossingen te bieden. Veiligheid begint hier.