Hekwerken

Hekwerken van Alproned

Hekwerken spelen een cruciale rol bij het waarborgen van veiligheid op daken met technische installaties. Alproned biedt op maat gemaakte permanente hekwerken die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen voor elke denkbare dakomgeving. Deze hekwerken bieden niet alleen bescherming, maar verminderen ook het risico op ongelukken door vallen.

Op Maat Gemaakt voor Jouw Dak
Bij Alproned begrijpen we dat geen twee dakomgevingen hetzelfde zijn. Daarom bieden we op maat gemaakte hekwerken die volledig voldoen aan jouw specifieke behoeften. Of je nu te maken hebt met technische installaties, toegangspaden, of andere dakonderdelen, onze permanente hekwerken bieden een robuuste barrière tegen gevaarlijke valpartijen.

Gecertificeerde Veiligheid
Veiligheid is de kern van alles wat we doen. Onze ALPROGUARD hekwerken zijn uitgebreid getest door een notifed body en voldoen aan de strenge NEN-EN-ISO 14122-3 normen. Bovendien voldoet ons hekwerk aan de machine richtlijn, wat betekent dat je kunt vertrouwen op de hoogste normen voor kwaliteit en veiligheid.

Dakbescherming zonder Schade
Onze hekwerken zijn ontworpen om op daken te liggen met behulp van contragewicht, zonder de dakbedekking te beschadigen. Dit zorgt voor een veilige en effectieve installatie zonder structurele schade aan je dak.

Download de flyer!

Op maat gemaakt

Alproned biedt op maat gemaakte hekwerken die specifiek zijn ontworpen om aan de unieke behoeften van jouw dakomgeving te voldoen. Dit betekent dat je een veiligheidssysteem krijgt dat perfect past bij jouw situatie en dat je medewerkers en bezoekers beschermt tegen gevaarlijke valpartijen.

Gecertificeerde veiligheid

Onze hekwerken voldoen aan de strenge normen van NEN-EN-ISO 14122-3 en de machine richtlijn, wat betekent dat ze zijn gecertificeerd en getest door een notifed body. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat je een veiligheidssysteem van de hoogste kwaliteit krijgt dat aan alle wettelijke vereisten voldoet.

Dakbescherming zonder schade

Onze hekwerken zijn ontworpen met contragewicht, waardoor ze veilig op daken kunnen worden geplaatst zonder schade aan de dakbedekking. Dit zorgt voor een efficiënte en kosteneffectieve installatie die de structurele integriteit van je dak behoudt.

Flexibele opties

Alproned-hekwerken bieden verschillende opties, waaronder hoekoplossingen, zelfsluitende deuren, aansluiting voor verschillende constructies en schopranden. Deze opties stellen je in staat om het hekwerk aan te passen aan de specifieke vereisten van jouw dakomgeving.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor Alproned-hekwerken investeer je in duurzame veiligheid die lang meegaat. Je vermindert het risico op ongelukken door vallen en minimaliseert de kosten voor onderhoud en reparatie. Met Alproned-hekwerken kun je met vertrouwen werken op hoogte, wetende dat jouw werkomgeving veilig is.

Alproned: Uw partner in veilige toegang

Bij Alproned begrijpen we dat veiligheid niet onderhandelbaar is, vooral niet op hoogte. Onze permanente hekwerken bieden duurzame, gecertificeerde bescherming voor jouw dakinstallaties en werkomgeving. Kies voor Alproned en investeer in veiligheid, kwaliteit en gemoedsrust. Jouw veiligheid staat bij ons op de eerste plaats.