Bordessen

Bordessen van Alproned

Bij Alproned staan onze bordessen in de schijnwerpers als toonbeeld van veiligheid, kwaliteit en flexibiliteit. We begrijpen dat industriële omgevingen specifieke eisen stellen aan toegangsmiddelen, en daarom voldoen onze bordessen aan de strengste normen en aanbevelingen, zoals EN ISO 14122, die betrekking heeft op ‘Veiligheid van machines – Vaste toegangsmiddelen tot machines en industriële installaties’.

Conformiteit met EN ISO 14122
De EN ISO 14122-normen zijn bedoeld om de veiligheid van vaste toegangsmiddelen tot machines en industriële installaties te waarborgen. Deze norm specificeert bijvoorbeeld dat bordessen geschikt zijn voor gebruik bij toegangshoeken tussen 0° en 20°, met een aanbevolen hellingshoek tussen 0° en 10°. Bij Alproned nemen we deze normen serieus en streven we naar volledige conformiteit om de veiligheid van jouw werkomgeving te garanderen.

Download de flyer!

Laag gewicht

Onze bordessen zijn ontworpen met gebruiksgemak en veiligheid in gedachten. Het lichte gewicht maakt ze gemakkelijk verplaatsbaar en vermindert het risico op letsel bij installatie of onderhoud.

Flexibele opties

We begrijpen dat elk project uniek is. Daarom bieden we diverse opties, zoals zelfdragende of opgehangen bordessen, vaste of mobiele configuraties, en aanpassingsmogelijkheden voor de afmetingen.

Veilige toevoegingen

Voor extra veiligheid kunnen onze bordessen worden uitgerust met valbeschermende balustraden, borden, plinten, borstweringen, handgrepen en stootranden. Zo kun je er zeker van zijn dat je werknemers en bezoekers veilig kunnen bewegen op hoogte.

Veelzijdige vloeropties

We bieden verschillende vloermogelijkheden, waaronder geperforeerde platen, traanplaten en roosters, om aan te sluiten bij jouw specifieke behoeften en omstandigheden.

Aanpassingsvermogen

Binnen brede grenzen kunnen we de uitvoeringsmaten aanpassen, zodat de bordessen perfect in jouw project passen.

Jouw veiligheid, onze verantwoordelijkheid

Bij Alproned nemen we jouw veiligheid uiterst serieus. Onze bordessen zijn ontworpen om de hoogste normen van veiligheid en kwaliteit te overtreffen, en we blijven ons inzetten om de veiligheid van jouw werkomgeving te waarborgen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze bordessen en hoe we jou kunnen helpen bij jouw valbeveiligingsproject. Samen creëren we een veilige en efficiënte werkomgeving.