Offerte aanvragen voor

Kooiladder(s)Offerte aanvragen

Hekwerken


05/05/2021 10:01
Alproned

Bij Alproned draait het bij bijna elk product om verbetering van de veiligheid van toegangswegen, vluchtroutes, installaties op daken of iedere andere plek met een verhoogd risico voor valgevaar of een onveilige (werk)situatie.

Permanente hekwerken zijn de perfecte keuze voor daken met een verhoogd risico voor valgevaar of een onveilige (werk)situatie. Omdat geen enkel dak gelijk is aan elkaar biedt Alproned permanent hekwerk op maat voor elk dak en voor elke situatie met het behoud van de hoogste veiligheidseisen waar onze experts op zullen toezien.

De eerste stap

Samen met de klant gaan we de situatie bekijken, de wensen bespreken en een plan opstellen om veilig maatwerk te kunnen leveren tegen een scherpe prijs. ALPROGUARD hekwerken is getest volgens de NEN-EN-ISO 14122-3. Dit hekwerk voldoet perfect aan de machine richtlijn. Door middel van contragewicht ligt ons hekwerk op een dak zonder dat het de dakbedekking kan beschadigen. Een aantal van de verschillende opties:

  • Hoekoplossingen
  • Zelfsluitende deuren
  • Aansluiting voor verschillende constructies
  • Schoprand

Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen over de NEN-EN-ISO 14122-3 norm, uw situatie bespreken of bent u benieuwd of uw huidige hekwerk voldoet aan de eisen?

Neem gerust contact met ons op via mail of telefoon, te vinden op onze contact pagina: Contact

Wij maken ook kooiladders en gevelladders op maat naar uw situatie: meer informatie over kooiladders en gevelladders

Hekwerk van Alproned
Hoge kwaliteit producent. Levering door heel Nederland.

Offerte aanvragen voor..


Alproned Alpromarine Alprocraft Alprogoals Axsto