Offerte aanvragen voor

Kooiladder(s)Offerte aanvragen

De norm: NEN-EN-ISO 14122-4


21/04/2021 10:04
Alproned

Het gebruik van klimmateriaal zoals kooiladders en gevelladders kunnen risico's met zich meebrengen. Daarom is de NEN-EN-ISO 14122-4 norm in het leven geroepen en dienen we ons daar volgens wetgeving ook aan te houden. Maar wat houdt dat nu eigenlijk in?

In deze norm wordt omschreven waar een kooiladder aan moet voldoen, met welke omstandigheden de fabrikant rekening moet houden en wat de vereisten zijn voor montage en bijbehorende veiligheid. Vanaf bepaalde hoogte of afstand is het belangrijk dat er volgens de norm wordt gekeken of er een gevelladder of een gevellader met kooi (kooiladder) nodig is en wat de standaard afstand van de sporten moet zijn (traptreden in de volksmond).

Daarnaast zal er op locatie door een NEN-EN-ISO 14122-4 specialist bekeken moeten worden welke omstandigheden nog meer meespelen om een kooiladder of gevelladder te kunnen leveren die voldoet aan de norm. Bijvoorbeeld: de bevestigingspositie van de ladder, geveltype of het dakniveau bij aankomst.

Uiteindelijk is bijna alles mogelijk zolang er maar een plan wordt opgesteld en uitgevoerd volgens de NEN-EN-ISO 14122-4 norm. Bij Alproned bent u aan het juiste adres. Alproned is specialist op het gebied van de gevelladders en kooiladders volgens de standaard NEN-EN-ISO 14122-4 en bezit tevens over een Aboma certificering waardoor we door een onafhankelijke auditteam van specialisten zijn beoordeeld op alle kwaliteitseisen op de productie, planopstelling, gezond en veilig werken en het milieu.

Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen over de NEN-EN-ISO 14122-4 norm, Aboma certificering of bent u benieuwd of uw huidige gevelladder en/of kooiladder voldoet aan de eisen?

Neem gerust contact met ons op via mail of telefoon, te vinden op onze contact pagina: Contact

Een kooiladder of gevelladder van Alproned
Hoge kwaliteit producent. Levering door heel Nederland.

Offerte aanvragen voor..


Alproned Alpromarine Alprocraft Alprogoals Axsto