Offerte aanvragen voor

Kooiladder(s)Offerte aanvragen

Kooiladder of gevelladder van Alproned


14/04/2021 10:16
Alproned

Een kooiladder of een gevelladder is een belangrijk onderdeel voor een veilige toegang tot een gebouw. Daarnaast is het een cruciaal en wettelijk noodzakelijk onderdeel voor vluchtroutes van gebouwen, panden en complexen tijdens levensbedreigende situaties zoals bijvoorbeeld een brand.

Investering

Kooiladders en gevelladders zijn ook een investering voor het gebouw, pand of complex omdat onderhoud-, schoonmaak- of reparatiewerkzaamheden eenvoudiger uitgevoerd kunnen worden zonder het regelmatig inhuren of inkopen van liften, kranen of andere methodes om de hoogte te bereiken.

Normen

Het is heel belangrijk dat een kooiladder of een gevelladder de aandacht krijgt die het verdient als het gaat om veiligheid en de normen die daarbij aansluiten. Uitgeschreven normen zijn beschreven en beschermd door certificaten. De beschreven norm die van toepassing is op een kooiladder of een gevelladder is bijvoorbeeld de NEN-EN-ISO 14122-4.

Alproned

Alproned maakt aluminium kooiladders en gevelladders in eigen productie volgens de wettelijk vastgestelde norm NEN-EN-ISO 14122-4. Als de situatie standaard productie van kooiladders en gevelladers niet toelaat dan is Alproned expert op het gebied van gecertificeerd maatwerk van een hoge kwaliteit voor alle type daken! Samen met de klant gaan we de situatie bekijken, de wensen bespreken en een plan opstellen om veilig maatwerk te kunnen leveren tegen een scherpe prijs.

Een kooiladder of gevelladder van Alproned
Hoge kwaliteit producent. Levering door heel Nederland.

Neem gerust contact met ons op via mail of telefoon, te vinden op onze contact pagina: Contact

Offerte aanvragen voor..


Alproned Alpromarine Alprocraft Alprogoals Axsto